pondělí 7. července 2014

Vedro dorazilo i do hor

Určitě jste všichni moc zvědaví jak jsme se měli hned v pondělí. No ve zkratce a rychle: máme se stále SKVĚLE! Další den v naší kolonii začal klasicky, tím tu ani nebudeme zdržovat. Už od rána však byl pořádný pařák, takže jsme hned po snídaní a krmení vyrazili na naši Osly, kde jsme parádně zahopali. Všichni začátečníci už skáčou, všem to jde a my máme velkou radost. Mrkněte, jak to krásně skáče Zuzce se svým šikovným Goldíkem. 

Zuzka s Goldíkem
 




makáme, ať na závodech vyhráváme

Bylo fakt i zde na horách velké teplo, tak mnozí Hopáci místo hopání naskákali do bazénku, který máme hned vedle naší Ously. Jéé a to bylo osvěžení!













jéje, vodička je supééér













Míša - malá žabka

 Někdo relaxoval v bazénku, někdo jen tak se svým chlupáčem na trávě :)


prázdninová pohoda

konečně i Vlaďka si skočila

Míša se svým miláčkem

Domča

uhádnete, kdo to je?

Odpoledne jsme králíčky nechali odpočívat a my jsme se pořádně všichni vyblbli v bazéně. Vymysleli jsme takových skákacích kreací, no uvidíte na videjku, to jsme se nasmáli.


v bazénku bylo narváno


3, 2, 1 a hop!


hoplá

kámoši

Opravdu, zde jsme v Deštném od slova "déšť", takže v podstatě nikdy nevíte, kdy začne pršet. To se nám potvrdilo i dnes večer. Nechali jsme si na Ously překážky, že si ještě po večeři zaskáčem. A hádejte, co se stalo, najednou hrozná průtrž mračen a obrovské kroupy... To byl úprk pár odvážlivců a rychloúklid překážek, však se podívejte, jak vypadá jedna z vedoucích, když zmokne jako slepice a ještě dostane nabančeno kroupama :o)

Martina tak trochu zmokla :)

Rychle to utíká, tak se těšte co přinese zítřek!

Více fotografií naleznete ve FOTOGALERII.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.