sobota 5. července 2014

První den Daleké cesty

První den v naší králičí kolonii je úspěšně za námi. Již jsme vás informovali, že se všichni sjeli do Deštného v Orlických horách ve skoro plném počtu se svými ušáky. Bydlíme v parádním Penzionu Sport a naši milí chlupatí kamarádi ve dvou velkých stanech hned za domem.

Penzion Sport v Deštném v Orlických horách, kde se nachází naše kolonie

Hned jak jsme zamávali rodičům, tak jsme se ubytovali ve svých norách a pak jsme se všichni krásně přivítali a seznámili. S většinou Hopáků se známe, ale jsou mezi námi i nové fajnové Hopandy a zapadly mezi nás raz dva. V naší kolonii máme 3 vedoucí a 2 instruktorky: dvě vedoucí známe z kroužku Králičího hopu v Rychnově - holky Bernardovy: Vlaďku (ta je hlavní vedoucí a zdravotník zároveň) a Martinu.  Třetí vedoucí je Helenka Šárová, která s námi také chodí do našeho kroužku. Instruktorky také většina z vás zná - je jí Aneta Školníková a Andrea Kratochvílová, obě velmi zkušené a velmi úspěšné závodnice.
Přivítal nás i pan správce našeho dočasného domova a pak jsme si museli pěkně říct dost důležitá pravidla naší králičí kolonie, co se smí a co ne, jo jo, všechno más svůj řád.


Po moc dobrém obídku v Hotelu Orlice, kam chodíme baštit, jsme si vyjímečně odpustili polední klid, vzali jsme králíčky a šli si poprvé zahopat. Byli jsme šťasní jako blechy, protože jsme správná partička a noví i již zkušení Hopáci se na skákání s našimi králíčky moc těší.

Naše hopací loučka
Myslím, že se tady v Deštném staneme atrakcí, protože, kdo jel okolo, tak se na chvilku zastavil a koukal, co to vlastně s těmi králíky děláme :)

máme i diváky

Pěkně nám tím hopáním vytrávilo, tak nám Vlaďka donesla svačinku a možná bychom hopali doteď, kdyby nás nevyhnal déšť.
Vlaďka se o nás krásně stará


dáváme si do nosu

Víťa Dušek má nového adepta na hopání :)


Ivuška s Leimisem
Verunka s Ivánkem
 Po krátkém deštíku jsme obstarali naše chlupaté miláčky, dali jsme jim pěkně nabaštit a připravili je ke králičímu spánku.



díváme se na králičí příběh R. Adamse DALEKÁ CESTA ZA DOMOVEM
Večerní program byl pro nás moc zajímavý, protože jsme si pustili králičí příběh o přátelství a putování za novým domovem DALEKÁ CESTA ZA DOMOVEM. Všichni jsme pochopili o čem toto putování je, seznámili jsme se s Pětíkem, Ostružníkem, Hlavounem a Lískáčem - z bestselleru Richarda Adamse. Příběh to byl dlouhý, chvílema smutný, ale s dobrým koncem...

  










Většina z nás pak ani nevědělo jak se dostalo do pelíšku a tak tedy zase zítra!!!

Další fotografie z dnešního dne a vůbec z celého tábora můžete najít v naší FOTOGALERII.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.