neděle 6. července 2014

Neděle v králičí kolonii

Tábor Králičího hopu DALEKÁ CESTA ZA DOMOVEM je v plném proudu. Máme za sebou první noc, která byla pro některé Hopáčky úplně první táborová bez maminek a tatínků. Všechno jsme ale zvládli a nikdo neplakal, jsme jednoduše super parta HOPÁKŮ!!!


na fotce to moc deštivé nevypadá, ale pršelo...

Probudili jsme se do deště, tudíž hned na začátek tábora se vedoucí rozhodly, že nechají partičku pěkně pospat. Místo budíčku v 7:15 se vstávalo o hodinku déle a tak se stihlo ještě jedno báječné kafíčko.




ráno se setkáme a povíme si, co je na programu dne


K našemu údivu však stejně byli všichni vzhůru dříve, protože se vyčasilo a všichni chtěli hopat. Po ranním krmení dravé zvěře a ranním setkání, kde se oznámil program dne, se tedy šlo hopat na naši Ously (loučku). Bylo to fajn a je vidět, jak všichni dělají neuvěřitelné pokroky. Prostě jak králíkům tak i Hopáků horský vzduch pěkně svědčí.
 

Filip s Romeem trénuje na Ousle


Počasí se udělalo naprosto luxusní, ale pro naše chlupáče až moc teplé, tudíž jsme se rozhodli, že naše chlupaté kamarády necháme odpočívat a hned po obědě vyrazíme pěkně výletně do Deštného.


Tam probíhaly několikadenní Slavnosti ohně a nití. Viděli jsme spoustu zajímavých věcí, mohli jsme si sami natočit zmrzlinu, shlédnout divadlo, či cirkus, koupit malé drobnosti na památku, vidět odlité zvony, prostě takový hezký řemeslný jarmark jak se patří.


mňam, pomerančová

jéééé, UFO přiletělo, zachraň se kdo můžeš!!!

mohli jsme si sami natočit zmrzku

divadélko se líbilo malým i velkým

čerstvě odlité zvony

keramických hrníčků a drobností bylo k vidění habaděj

zaplněné hlediště čeká na cirkus



bylo nám fajně

divadélko se líbilo i holkám Lucince, Ivetince a Adélce :)

Večerní program byl víc než zajímavý, protože jsme viděli, jak králindy Kikky a Meggy naší milé instruktorky Anetky umí plavat. Můžete se mrknout na VIDEO.

Kikky a Meggy po koupeli

Večer jsme měli volno, tak jsme povídali a užili si ho s kamarády.

Další fotky můžete vidět v naší FOTOGALERII.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.