středa 9. července 2014

Hopáci nejsou z cukru, takže pršavá středa nás nerozhodí

Středeční den byl ve znamení deště. No co bychom přece chtěli, náš tábor se přeci nachází v Deštném v Orlických horách. Naštěstí to nebyl žádný šílený slejvák a tak se vyrazilo na výlet.



Cílem našeho pochodování byl Šerlišský Mlýn, kde jsme měli zastávečku na malé občerstvení. Je tam krásné mlýnské kolo s čertem, však se podívejte na fotky níže:






náš malý psí kamarád Gosh



Po cestě jsme také viděli potok, který teče do kopce, krásné roubenky a chaloupky, kytičky a dokonce vzpomínku na povodně v roce 1998. V lese jsme se nakrmili borůvkami a celkem asi 6ti kilometrová cesta utekla a pěkně nám při tom vyhládlo.

značka na hotelu Šerlišský mlýn




kdo má nejfialovatějí jazyk?

pěkně nám to šlape :)










Z výletu jsme dorazili na moc dobrý oběd, který jsme bez řečí slupli. Čekala na nás moc vzácná návštěva, přijela za námi až z Prahy naše kamarádka Yurinka. Yurinka je moc fajnová a hlavně moc chytrá mladá dáma. Bylo stále dost ošklivé deštivé počasíčko, tak nám pěkně povyprávěla o králíčkách, jak se o ně starat, co máme mít koupeného, když si pořídíme chlupatého kamaráda, jak s ním zacházet. Dalším bodem bylo také jak si vybavit lékárničku a velmi zajímavé rady a triky jak uchopit králíka, když se mu podává lék.





vyprávění Yurinky bylo mooooc fajn, všem se líbilo a všichni dávali pozor

Bylo to moc fajn, mezitím se vyčasilo a tak jsme roztáhli hned u penzionu koberec a poskočili jsme si s králíkama.



 Více fotek také najdete v naší FOTOGALERII.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.